Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lucia Dobrovodská bez váhania pomohla súperovi
Zdielať na
Hudba

Lucia Dobrovodská bez váhania pomohla súperovi

Tak toto sme ešte v šou Česko Slovensko má talent nevideli. Speváčka a gitaristka Lucia Dobrovodská bola ochotná pomôcť svojmu súperovi, ktorý si na vystúpenie pred porotou zabudol priniesť hudobný nástroj.

Našli sme ich spoločne sedieť na schodoch vo foyer divadla a pôvodne sme si mysleli, že prišli súťažiť spolu. 

"My sme sa práve zoznámili, pretože som si zabudol priniesť gitaru a nemám so sebou ani podklad, takže si ju budem musieť od niekoho požičať," zveril sa nám mladý muž Tomáš sediaci vedľa Lucie. Tá bez váhania súhlasila, že mu svoju gitaru na vystúpenie požičia.

Lucka ho dokonca prirovnala k Oldřichovi Novému a táto predstava sa im obom pozdávala. Ak by Tomáš gitaru nezohnal, spieval by bez nej. To by však Lucka nedopustila. "V hudbe sa nedá hovoriť o konkurencii, musíme si pomáhať."

Lucka sa do súťaže neprihlásila, spískala to vraj jej kamarátka a ona na túto výzvu pristúpila. "Hudbe sa venujem od detstva a mama ma vždy nútila, aby som spievala, tak prečo to neskúsiť?" premýšľala Lucia, ktorá má dokonca Indiánske predky. A to nie je všetko. V jej krvi sa mieša aj maďarská a nemecká krv.

Ako sa môžu takto pomiešať pôvody a aké má Lucka plány do budúcnosti, to sa dozviete v priloženom videu.

Šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu večer na TV JOJ. VIAC TU.

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie