Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Iveta Bartošová (47): Púšťa sa do ďalšieho bláznovstva!
Zdielať na
Hudba

Iveta Bartošová (47): Púšťa sa do ďalšieho bláznovstva!

Zdroj: ISIFA

Iveta Bartošová (47) už asi nie je schopná zmysluplného úsudku. Opäť jej hrozí megatrapas. Napísal to denník Nový Čas. Speváčka sa totiž chystá na koncert, ktorý nie je ľahké zvládnuť.

Nové plány o novembrovom koncerte Ivety Bartošovej (47) s renomovaným bigbandom, ktorý sprevádza umelcov typu Gott, Bílá, Vondráčková či Zagorová? To je skrátka zúfalstvo, napísal denník Nový Čas.

"Iveta sa teraz pripravuje na veľký koncert vo Svitavách. Nebude spievať na playback, ale zaspieva úplne naživo," povedal Ivetin manžel Josef Rychtář.

A práve nezvládnutie tlaku. To je podľa speváčky Ivety Bartošovej dôvod, prečo začala piť. Bola v strese a nemohla zaspať. Zmenili to až dva deci vína. A popíjanie sa postupom času stupňovalo. 

Novomanželia Josef a Iveta sa v ostatnej dobe pravidelne objavovali v médiách v súvislosti so speváčkiným odchodom do Talianska s jej ctiteľom Zdeňkom Macurom.

Rychtář bol presvedčený, že ju v zúboženom stave z domu v Uhříněvsi uniesol. Speváčku hľadala polícia i samotný Rychtář s pomocou novinárov, pričom nakoniec ju našli v sídle jej expriateľa Domenica Martucciho v Gargane. VIAC TU.

Životný príbeh Ivety Bartošovej je plný zvratov. POZRITE SI PRILOŽENÚ REPORTÁŽ.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk, Nový Čas

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie