Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Takto končia s chudobou Alicia Keys (33) či Stevie Wonder (63)
Zdielať na
Hudba

Takto končia s chudobou Alicia Keys (33) či Stevie Wonder (63)

Len veľká myšlienka vie spojiť tie najžiarivejšie a najdôležitejšie osobnosti. Je to myšlienka pomoci. Na jednom pódiu sa vyskytla Alicia Keys, Stevie Wonder či Kings of Leon.

Hviezdne obsadenie je vždy zárukou úspechu. A o zázrak sa títo ľudia skutočne pokúšajú. Ich snom a plánom je skoncovať s chudobou. Definitívne. O myšlienke prehovorili pred 60-tisícovým davom. Ten sa zúčastnil koncertu v srdci New Yorku, v Central Parku.

"Som hrdá na to, ako táto šou inšpirovala ľudí, aby niečo urobili. Často sa domnievame, že ak chceme s niečím pohnúť, musíme urobiť čosi obrovské, priam astronomické. Ale to nie je pravda. V podstate stačia aj malé drobučké skutky," tvrdí speváčka Alicia Keys.

Charitatívne podujatie podporili hudobne 14-násobná držiteľka Grammy - Alicia Keys aj hudobná ikona Stevie Wonder. Pridali sa aj hudobníci z Kings of Leon. "Hrať na koncerte na podporu skoncovania s chudobou je snom. Je to historické. Teším sa, keď o 30 rokov hrdo poviem - tam som bola," dodáva Keys.

"To, čo chcem je byť súčasťou rodiny, ktorá hovorí: počúvajte, ideme urobiť zlom vo svete. Chceme zmeniť fungovanie, ktoré tu je desaťročia, na také, ktoré potrebujeme," dodáva spevák Wonder.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Adriana Mikundová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie