Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Miley Cyrus (20) na párty. Čo tá ruka v rozkroku?
Zdielať na
Hudba

Miley Cyrus (20) na párty. Čo tá ruka v rozkroku?

Neuberá plyn, ona skôr pridáva! Speváčka Miley Cyrus (20) plní so železnou pravidelnosťou titulné stránky bulváru. Vďaka svojmu výstrednému správaniu. Najnovšie ju fotografi zachytili na jednom z večierkov v New Yorku. Sporo odetú a s rukou v rozkroku...

Vulgárne vystúpenie na odovzdávaní cien MTV, nahé fotky na sociálnej sieti, drsná hádka z legendou Sinéad O'Connor či totálne provokatívny videoklip. To je Miley Cyrus posledných dní.

Na party v New Yorku opäť raz zaujala oblečením. A správaním. Mala totiž na sebe len hriešne krátku minisukňu a podprsenku. A reportéri ju zachytili s rukou v rozkroku. POZRITE SI FOTOGALÉRIU.

Miley sa bráni, že na večierku si nechcela užívať. Ikeď si užíva rada. Ona vraj len chcela zabrániť tomu, aby fotografi videli, čo má, teda vlastne nemá pod sukňou.

Mnohým fanúšikom pripomína jej správanie prostitútku. A myslí si to aj hudobná legenda Sinéad O'Connor. Slovná prestrelka medzi speváčkami sa začala po tom, čo  prostredníctvom otvoreného listu varovala Cyrus, že ju hudobný priemysel iba využíva a bohatne na jej vyzývavom správaní a nahote.

"Myslím si, že je úžasnou umelkyňou a tiež textárkou. Skutočne bola inšpiráciou pre môj videoklip ku skladbe Wrecking Ball, ktorým to vlastne všetko začalo," reagovala v talkšou The Today Show Cyrus, ktorá je v spomínanom videu úplne nahá. 

Dvadsaťročná Cyrus pri nakrúcaní videa údajne čerpala inšpiráciu práve od O'Connor a z jej klipu k piesni Nothing Compares 2U.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk, sita, isifa, reuters

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie