Polojasno
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Súd oslobodil Mojsejovú, Braňo (45) stihol prepísať majetky!
Zdielať na
Hudba

Súd oslobodil Mojsejovú, Braňo (45) stihol prepísať majetky!

Okresný súd v Košiciach oslobodil Noru Mojsejovú spod obžaloby z neoprávneného odpočtu DPH. A to v plnom rozsahu. Zdôvodnil to tým, že sa nepodarilo dokázať vinu podnikateľky. Kým bola vo vyšetrovacej väzbe, stihol jej expartner Braňo prepísať majetky na svojho syna.

Mojsejová je s rozsudkom spokojná. Prokurátor pochopiteľne nie a tak sa priamo na súde proti rozsudku odvolal. Podnikateľka ale zatiaľ zostáva vo vyšetrovacej väzbe. Podľa vyšetrovateľov totiž figurovala aj v organizovanej skupine, ktorá falšovala doklady a podávala nepravdivé daňové priznania. 

Otázne je, aké by bolo stretnutie s exmanželom na slobode. Legendárna Vila na Pereši oficiálne patrí Mojsejovi. No a Nora na neho prepísala aj luxusný horský apartmán v Tatranskej Lomnici.

A práve tu je problém. Braňo Mojsej zrejme využil pobyt exmanželky v base a apartmán prepísal na syna. S tým by podnikateľka ale podľa všetkého nikdy nesúhlasila! Braňa juniora totiž priam nenávidí.

Pre mňa je to cudzí človek. Nenávidím ho. Nechcela som, aby k nám chodil, lebo je to len jeden frkan bez výchovy,“ zdôverila sa Nora vo svojej knihe.

Mojsej však aj napriek všetkému túto nehnuteľnosť na syna prepísal, o čom svedčí aj jeho meno svietiace na liste vlastníctva, píše denník Nový Čas.

„Ja ako výlučný vlastník nehnuteľnosti som urobil, čo som chcel, a ona s tým nemohla nič urobiť. Využil som len práva, ktoré som mal a som rád, že je to práve môj syn, ktorý apartmán vlastní,“ dodal Mojsej.

Mojsejová je podnikateľka, módna návrhárka aj neúspešná politička. Vo voľbách 2012 sa pokúsila preniknúť do parlamentu. A to cez svoju politickú strana Strana Slobodné slovo - Nory Mojsejovej. VIAC TU.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Jozef Kačmáry

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie