Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Playmate Járová (29) sa chce vydať. Za chlapa s čivavou
Zdielať na
Hudba

Playmate Járová (29) sa chce vydať. Za chlapa s čivavou

Keďže má psa, bude sa vedieť postarať aj o dieťa. Takto rozmýšľa playmate Andrea Járová o svojom partnerovi Frankovi. Reč je už aj o deťoch, to teda vyzerá na vážny vzťah...

Do Fera, ako mu Andrea hovorí, sa zamilovala počas trojmesačného pobytu v Amerike. "Fotila som na Floride, v mestečku Naples, a on nám ukázal všetky krásne lokácie,“ spomína na prvé stretnutie, na ktorom to medzi nimi vraj hneď začalo iskriť. Frank to s ňou zjavne myslí tiež seriózne, pretože kvôli nej preletel oceán. Píše denník Plus jeden deň.

Silikónová krásavica sa s najnovším objavom Frankom pozná len dva mesiace, no hovorí o láske na celý život. Zoznámili sa na Floride a playmate je ochotná presťahovať sa k nemu a vzdať sa aj modelingovej kariéry.

Je presvedčená, že o pätnásť rokov starší Frank, Slovák, ktorý dve desaťročia žije v Amerike a živí sa tam podnikaním, je ten pravý.

"Ešte nikdy som vedľa seba nemala muža, ktorého by som si vedela predstaviť aj ako otca môjho dieťaťa. Predtým, keď som s niekým bola, vždy on chcel dieťa viac ako ja. Ale teraz je to iné, lebo to chceme obaja,“ vysvetľuje. Je tiež skalopevne presvedčená, že jej Frank bude úžasný otec.

"On je zlatý. Má čivavu, takže tam sú tie materinské pudy už v ňom. Keď sa dokáže postarať o psíka, vidieť, že sa dokáže postarať aj o dieťa,“
dodáva Andrea.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Plus jeden deň

Zdielať na

Najčítanejšie