Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Madonna (55) a jej drsné priznanie: Znásilnili ma!
Zdielať na
Hudba

Madonna (55) a jej drsné priznanie: Znásilnili ma!

Americká speváčka Madonna v rozhovore pre magazín Harper's Bazaar prezradila, že sa ako 19-ročná stala obeťou znásilnenia. Stalo sa tak v prvom roku po jej príchode do New Yorku.

V meste sa snažila preraziť ako tanečnica. "New Yorku nebol presne taký, ako som si ho predstavovala. Neprivítal ma s otvorenou náručou. Počas prvého roka na mňa mierili pištoľou, znásilnili ma na streche, kam ma dotiahli s nožom za mojím chrbtom, a trikrát mi vykradli byt. Netuším prečo, keďže som nemala nič cenné okrem rádia, ktoré mi ukradli pri prvom vlámaní," uviedla 55-ročná speváčka, ktorá prišla do New Yorku s 35 dolármi vo vrecku.

"Snažila som sa byť profesionálnou tanečnicou. Na nájomné som si zarábala pózovaním na hodinách maľovania. Pozerala som sa na tých ľudí, ktorí sa zas pozerali na mňa, ako tam stojím nahá," dodala Madonna.

Madonna, celým menom Madonna Louise Ciccone, patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias a mnohí ju označujú za kráľovnú popu. V roku 1983 vydala eponymný sólový debutový album, z ktorého pochádza prvý singel Everybody.

Ten sa stal tanečným hitom a Madonnina hviezda odvtedy prudko stúpala, keďže nasledovali úspešné nahrávky ako Like a Virgin (1984), True Blue (1986), Like a Prayer (1989) či Erotica (1992).

Okrem hudby sa venuje navrhovaniu šiat, písaniu kníh pre deti či filmu. Zahrala si napríklad vo filmovom muzikáli Evita, za výkon v ktorom získala Zlatý glóbus. V roku 2011 sa v kinách objavila romantická dráma W.E., ktorú režírovala.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk, SITA, reuters, ISIFA

Zdielať na

Najčítanejšie