Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Müller (52) si vybral. Modelku Herzigovú (40)
Zdielať na
Hudba

Müller (52) si vybral. Modelku Herzigovú (40)

Pred pár dňami pokrstila topmodelka Eva Herzigová nový album Richarda Müllera a skupiny Fragile, Hlasy. Kým sa tak mohlo stať, museli hudobníci veľmi tvrdo pracovať. Dnes už na to spomínajú s úsmevom.

Najväčšie hity, ale aj piesne, ktoré poznajú iba Richardovi skalní fanúšikovia. Skupina Fragile spolu so spevákom pracovali neuveriteľných deväť mesiacov, aby dali Richardovým piesňam nový šat. Podarilo sa. Po vydaní albumu odštartovali turné, ktoré je viac ako úspešné.

Ale naspäť k albumu. Dirigent Fragile, Braňo Kostka, dnes už iba s úsmevom spomínana na prebdené noci a nekonečne dlhé dni, keď na skladbách pracovali. "Bolo to náročné, ale sme pyšní na to, že sme mohli spolupracovať s Richardom a myslím si, že sa nám to celkom podarilo."

Nahrávaniu albumu predchádzali mesiace skúšok a aranžovania jednotlivých skladieb a až potom nastal čas spustiť mikrofóny. "V čase finalizácie sme pracovali aj šestnásť hodín denne," hovorí Braňo.

V priloženom videu si môžete pozrieť, ako vyzerá vystúpenie Fragile a Richarda Müllera naživo a dozviete sa ďalšie zaujímavosti zo zákulisia nahrávania albumu Hlasy.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie