Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Džambulka (47) sa vydala za svojho osloboditeľa Rychtářa
Zdielať na
Hudba

Džambulka (47) sa vydala za svojho osloboditeľa Rychtářa

Zdroj: Facebook/Iveta Bartošová

Džambulka v utorok právoplatne spečatila svoju lásku k Josefovi Richtářovi svadbou. Hoci sa pár snažil dátum obradu zamlčať, novinárom sa ho podarilo odhaliť.

Len čo Iveta opustila psychiatrickú liečebňu v Bohniciach, jej záchranca a vysloboditeľ Josef Rychtář priklusal s prsteňom a v reštaurácii plnej ľudí ju požiadal o ruku. Zamilovaná Iveta Bartošová tak rázom pustila z hlavy akékoľvek protialkoholické liečenie a začala pripravovať hostinu.

Hoci snúbenci tvrdili, že se bude svadba konať koncom roka, nakoniec správny dátum neutajili a svoje áno si povedali už v utorok 24. septembra. Pred speváčkiným domom sa zišli všetky mediálne štáby, aby neprešvihli jediný okamih z toľko očakávanej svadby.

Obrad sa konal na radnici v Uhříněvsi. Na spoločnú cestu životom zaľúbencov vydal starosta obce Milan Coller, ktorého si podľa všetkého Iveta sama vyžiadala. O utajovanej svadbe nemal tušenie ani jej milovník a kamarát Zdeněk Macura. "O tom neviem a nezaujíma ma to," odsekol Macura českému portálu Blesk.

"Dohodli sme sa s Ivetkou, že bude stále Bartošová," povedal ešte pred obradom Rychtář. Iveta sa vydala celá v bielom.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Blesk/Martin Krpač

Zdielať na

Najčítanejšie