Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ide do tuhého! Rytmusovi (37) sa vyhrážajú smrťou
Zdielať na
Hudba

Ide do tuhého! Rytmusovi (37) sa vyhrážajú smrťou

Nadávky najhrubšieho zrna, narážky na chudobu a najnovšie aj varovanie pred smrťou. Spor na slovenskej hudobnej scéne naberá na obrátkach. Hlavnými aktérmi sú raperi Rytmus (37), Rakby (24). A najnovšie sa k nim pripojil Moloch Vlavo (29).

Raperi Patrik Vrbovský alias Rytmus a Ramón Beňo alias Rakby sa do seba pustili naozaj štýlovo. Vo svojich videoklipoch sa navzájom urážajú.

Kým Vrbovský si myslí, že jeho kolega vôbec nevie rapovať a nezaslúži si peniaze, ktoré zarába, Beňo si zas o Patrikovi myslí, že je falošný.

Svojou troškou prispel aktuálne aj Denis Domaracký alias Moloch Vlavo. Ten nepriamo hovorí o Rytmusovej smrti. Varuje totiž, že skončí ako The Notorious B.I.G. Tohto zavraždili v roku 1997. Po aute amerického rapera zasiahli štyri guľky ráže 9mm. A to kvôli sporom na miestnej hudobnej scéne. "Tých milión fanúšikov ti bude nosiť vence na hrob, ty primitív," povedal okrem iného Moloch Vlavo.

A Rytmus? Ten zareagoval odpoveďami na Molochove slová. Upozorňujeme, že priložené video nie je vhodné pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Patrik Vrbovský sa narodil v Piešťanoch. Svoju hudobnú kariéru odštartoval ako 15-ročný. V roku 2001 spoluzaložil formáciu Kontrafakt, v ktorej pôsobí s raperom Egom a DJ-om Anešom. Jeho životnou partnerkou je speváčka Dara Rolins.

V roku 2006 založil vlastné vydavateľstvo Tvoj tatko records a v tom istom roku vydal aj debutový sólový album Bengoro. VIAC TU. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie