Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rihanna (25) požičala choreografa Barmošovej (31) a spol.
Zdielať na
Hudba

Rihanna (25) požičala choreografa Barmošovej (31) a spol.

Pracoval pre speváčku barbadoského pôvodu Rihannu. Teraz pracuje pre tanečníkov na Slovensku. Volá sa Chris Bryan Rone. Choreograf, ktorý pripravuje tanečnú skupinu televízie JOJ - News Dance Group (JDNG).

Chris so svojimi tanečníkmi cestuje po Slovensku. A to v rámci podujatia JOJKA V MESTE. Po Prešove a Žiline sa teraz v nedeľu 22. septembra zastavia v Nitre.

"Vystúpime pred Veľkými Novinami. A to na Svätoplukovom námestí," potvrdzuje produkčná a jedna z tanečníčok Dominika Molnárová (27).

V JDNG je jediným profesionálom práve Chris. Ten bol v tíme, ktorý pripravoval v roku 2004 šou Rihanny. Spolupracuje však aj s množstvom iných hviezd predovšetkým v USA. No s amatérmi, ktorí pracujú ako novinári v televízii JOJ, je mimoriadne spokojný.

Aj napriek tomu, že trénujú zásadne skoro ráno, alebo neskoro v noci. A to v tanečnej škole Riverpark Dance School. Inokedy nie je čas. Premiéru mali v lete na akcii Emma Dance Day s Riverpark Dance School.

"Zažil som s vami skvelé chvíle na pódiu. Spravili ste z toho vystúpenia šou, ako naozajstní tanečníci," napísal Chris na sociálnej sieti.

Reč je o vystúpení v Žiline. Po odhlásení posledného šotu Veľkých Novín sa vtedy vyzliekla aj Lucia Barmošová (31). A tanečné vystúpenie JNDG sa mohlo začať. POZRITE SI VIDEO.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie