Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tanečníci z The Pastels: Úraz na kastingu!
Zdielať na
Hudba

Tanečníci z The Pastels: Úraz na kastingu!

Pastelky, teda the Pastels odpálili tanečné kastingy do šou Move Up naozaj naplno. A nielen oni. Tvrdo sa snažili aj súťažiaci, ktorým išlo o prestíž a snahu dokázať, že na účasť v tanečnej šou majú. Ale čo čert nechcel, kde je snaha, tam je aj smola. A tá sa nalepila na päty jednému nadanému chalanovi.

"Išiel som hodiť salto, lenže bol tam prach a ja som mal tiež zaprášené tenisky a ma šmyklo a celou váhou som dopadol na rameno a ten tlak mi spôsobil zlomeninu," opisuje nešťastie zranený tanečník Alexander.

Mimoriadne bolestivá zlomenina kľúčnej kosti pre tohoto chlapca znamená, že o lístok do súťaže prišiel. Inak kasting pokračoval ďalej. "Ja mám dobré dojmy z toho, len som zastresoval," povedal jeden z tanečníkov.

Na chyby sa pozerala spravodlivá trojčlenná porota, ktorá posudzovala, či to boli veľké chyby alebo malé zaváhania. "Cítime,že tanečníci sú šťastní, že sa môžu prejaviť," vysvetľuje tanečník the Pastels Marow.

"Je to veľká zodpovednosť pre nás. Prichádzajú sem aj mladí, aj starší a my im dávame nejaké posúdenie na to, čo vidíme," dodáva ďalší tanečník Danter.

Move up je tanečná súťaž pre mladých ľudí, ktorí sa svetu neboja ukázať svoj talent. Show sa na televíznych obrazovkách objaví začiatkom jesene a zaujať chce predovšetkým tých, ktorí v televízií hľadajú alternatívu voči nablýskaným, komerčným súťažiam. Viac o súťaži si môžete prečítať TU. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie