Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Šok! Cigánsky diabol Štefan Banyák (28) mení povolanie!
Zdielať na
Hudba

Šok! Cigánsky diabol Štefan Banyák (28) mení povolanie!

Má v pláne zmeniť remeslo! A to už za krátku dobu! Primášovi zo známej cigánskej kapely sa zažiadalo vymeniť husľový sláčik za varechu a hrnce!

„Áno, je to tak, ale iba sčasti. Hrať v kapele budem aj ďalej,“ priznáva malú zmenu vo svojom pracovnom živote Štefan Banyák. Po rokoch šéfovania v kapele Cigánski diabli sa totiž rozhodol, že sa do budúcnosti „poistí“ aj inak a vytvorí si akési „zadné dvierka“. 

„Budem pracovať aj v reštaurácii. Občas si odbehnem a navarím nejaké cigánske dobroty, ak budem mať, samozrejme, čas,“ vysvetľuje. Naznačuje tým svoje začínajúce podnikanie v oblasti gastronómie.

„Vždy ma lákalo mať reštauráciu, a tak som si svoj sen splnil. Teraz finišujeme s prípravami,“ hovorí talentovaný umelec, a ktovie, možno sa ukáže, že aj talentovaný kuchár. Štefan má veľmi mlsný a fajnový jazýček, a tak všetky jedlá, ktoré bude ponúkať, sám ochutná ako prvý. „Mojím najobľúbenejším jedlom sú rezne. Ale, mám rád aj atypické jedlá,“ tvrdí.

Na delenú stravu, ktorá mu kedysi pomohla schudnúť 20 kíl, tak, zdá sa, bude musieť zabudnúť. „Nie, budem sa stravovať aj naďalej formou delenej stravy, ale možno nie až tak striktne,“ smeje sa budúci pán podnikateľ Štefan Banyák.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie