Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Miley Cyrus (20) úplne nahá! Pozrite si fotografie...
Zdielať na
Hudba

Miley Cyrus (20) úplne nahá! Pozrite si fotografie...

Zdroj: twitter

Čo ukáže nabudúce? Už nemá príliš na výber! Reč je o detskej hviezde a speváčke Miley Cyrus. Na sociálnej sieti twitter sa objavila fotografia, na ktorej je speváčka len vo flanelovej košeli. Rozopnutej košeli...

Jej kostým tvorila len spodná bielizeň a spevácke vystúpenie vyplnila odvážnymi pózami, ktoré by sa hodili skôr na erotický veľtrh, než na odovzdávanie hudobných cien.

Reč je o nedávnom vystúpení Miley Cyrus na odovzdávaní cien MTV, ktoré pobúrilo aj tých najväčších flegmatikov. VIAC TU.

"Nevenujem pozornosť negatívnym reakciám, pretože takéto vystúpenia sa už mnohokrát objavili. Madonna to urobila, Britney to urobila. To ľudia hľadajú a tým vytvárame históriu. To sme si povedali aj povedali, že teraz ideme vytvoriť historický moment. A asi sa nám to aj podarilo, keďže o tom stále všetci hovoria," tvrdí Miley.

Otázne je, či sú súčasťou jej plánu aj fotografie, ktoré pravidelne zverejňuje na twitteri. POTRITE SI FOTOGALÉRIU.

Podľa všetkého je na fotografia skutočná speváčka. Dôkaz JE TU.

Miley Cyrus sa preslávila účinkovaním v seriáli spoločnosti Disney Hannah Montana  o normálnom dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film, Sex v meste 2 či LOL.

Na svojom konte má zatiaľ tri štúdiové albumy a našliapnuté zničiť si kariéru...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk, tv joj, sita/ap, twitter

Zdielať na

Najčítanejšie