Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Lelkes Sklovská (47). Takto som dostala Juraja
Zdielať na
Hudba

Lelkes Sklovská (47). Takto som dostala Juraja

Speváčka a herečka Sisa Lelkes-Sklovská sa po rokoch pôsobenia v slovenskom šoubiznise konečne dočkala. Po rokoch skúšania a sklamaní získala rolu, ktorá je jej šitá na mieru. Z excentrickej speváčky sa stala špiónka. Je taká aj vo vzťahu k Jurajovi?

Sisa je momentálne v jednom kole. Kvôli dvanásťhodinovým tréningom sa ani nestíha venovať svojmu manželovi Jurajovi. "Je zo mňa Mata Hari dušou aj srdcom," tvrdí. Sisa síce popiera, že by bola špiónkou, no niečo zo slávnej umelkyne, ktorá pracovala ako tajná agentka v sebe predsa len má. Aj sama priznala, že v niečom sa predsa len podobajú.

"Ona bola dáma, mala veľké srdce, a keď sa raz zamilovala, tak to bolo až za hrob, bohužiaľ bola zradená, dúfam, že mne sa to nestane," dodáva. Aj speváčka vie, akú majú ženy moc.

"Ja som celý život bola estét, vždy som dbala a dbám o svoj zovňajšok a samozrejme som rada, ak ma niekto pochváli a obzvlášť žena, že vyzerám veľmi dobre, tak to je veľká poklona a nesmierne si to vážim," hovorí speváčka.

Aj v Sisinom živote však majú ženské zbrane svoje miesto. Aby mala pokojný život a šťastné manželstvo, drží sa niekoľkých zásadných pravidiel. "Musí to byť zovňajšok, lebo žena ak dobre nevyzerá, tak sa môže aj rozdrapiť a nebude to fungovať," tvrdí Sisa.

No a prezradila nám aj tajomstvo jej šťastného spolužitia s manželom. "Žena musí byť príjemná, milá, nesmie štekať po manželovi, musí sa naučiť aj ustupovať v istom slova zmysle, lebo je to o kompromisoch, nedá sa, že ja," prezrádza.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie