Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kuly (41) sa bude čoskoro ženiť! Zásnuby v Benátkach
Zdielať na
Hudba

Kuly (41) sa bude čoskoro ženiť! Zásnuby v Benátkach

Dvojica Kuly a Lucia sa ľúbi už piaty rok a zdá sa, že sa rozhodli vrhnúť na manželstvo. Pre speváka to bude už druhá vlastná svadba. Snáď mu už toto áno svojej vyvolenej vydrží.

"Moja priateľka, dnes už snúbenica. Priznám, priznám, lebo sa z toho teším," hovorí spevák. Nedali im pokoja, pýtali sa ich na to stále, oni odolávali a predsa, je to tu. Kým pred pár mesiacmi bola otázka svadby len vzdialenou predstavou, teraz už naberá reálne kontúry. Prekecol sa sám šťastný spevák.

"Je to veľmi pekné a tešíme sa z toho obidvaja, ja veľmi," pokračuje Kuly. Okrem toho, že je Kuly vynikajúci spevák, je to aj romantik! Toto sa bude určite pozdávať nejednej žene. "Boli sme na dovolenke teraz, boli sme v Benátkach a na gondole sme sa zasnúbili a bolo tam úplne perfektne," opisuje.

Tento krok neplánoval, teda ako sa to vezme. Chcel sa zasnúbiť, ale čakal na vhodnú príležitosť. "Nosil som ten prsteň so sebou ako idiot a tam prišla taká atmosféra, že sme boli aj s kamarátmi a išli sme na tú gondolu," vysvetľuje spevák.

No a kedy bude teda ten deň D??? "My teraz žijeme tým, že sme sa zasnúbili a svadbe je, nevieme, nepovieme," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie