Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Už nie som dieťa! Martin Harich (18) vraj dospel
Zdielať na
Hudba

Už nie som dieťa! Martin Harich (18) vraj dospel

Mladučký spevák Martin Harich sa rozhodol posunúť sa od tínedžerskej tvorby k dospeláckej. Prvým krokom má byť nový singel s tínedžerským názvom Asi mi horí tvár, ku ktorému nakrútil aj videoklip.

Od popových melódií by sa rád posunul k rockovej tvorbe. Speváka Martina Haricha už asi omrzeli tínedžerskí fanúšikovia a novou piesňou i videoklipom sa chce posunúť ďalej.

Pieseň má síce skôr tínedžerský ako dospelácky názov, no Martin verí, že práve táto skladba mu pomôže dostať sa pod kožu aj staršiemu publiku. Martin vsádza na poctivú muziku, ktorú tvorí spolu so svojou kapelou. Tá si s ním zahrala aj vo videoklipe.

Mladučký spevák dokonca vedie aj dospelácke reči na tému hudba. "Dúfam, že do domácej tvorby sa vráti umenie, ktoré v nej kedysi bývalo," hovorí na margo nie len svojej tvorby Martin.

Jeho inšpiráciou vraj bývali dnes už stálice slovenskej pop music. "Peha, Ivan Tásler, Richard Muller, Zuzana Smatanová, Peter Cmorík - na týchto umelcoch som vyrástol. Vždy si rád pustím aj skupinu Komajota. To sú podľa mňa muzikanti, ktorí v hudbe vyznávajú normálne životné hodnoty."

Martin pieseň Asi mi horí tvár napísal sám. Vykresľuje v nej vojnu protikladov, ktorá podľa neho predstavuje bežné hodnoty v živote.

Videoklip vznikol za dva dni v priestoroch synagógy v Liptovskom Mikuláši. Ako vyzerá výsledné dielo si môžete pozrieť v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie