Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Skutočný príbeh speváčky Ivety Bartošovej (47)
Zdielať na
Hudba

Skutočný príbeh speváčky Ivety Bartošovej (47)

Zdroj: ISIFA

Kariéra Ivety Bartošovej začala raketovo. Aj napriek odporu rodičov si presadila vlastnú cestu. Začala víťazstvom v speváckej súťaži Talent. Ten ju doslova katapultoval medzi známe tváre v vtedajšieho socialistického Československa.

Vzápätí ale prišla tragická nehoda jej partnera Petra Sepéšiho a Iveta si prvýkrát chcela siahnuť na život.

"Ja som stratila dva roky života. Nevedela som si predstaviť, že budem žiť bez neho," tvrdí Iveta. Počas svojho života zažila toľko vecí, ktoré by iní možno nezvládli.

Vo svojich 20-tich rokoch vyhrala spevácku anketu Slavík. Popularita, ktorá iných posúva ďalej, sa negatívne podpisuje na jej osude.

"Pre mňa je zásadou číslo jedna nesklamať ľudí," hovorí. Svetielkom v živote Bartošovej je narodenie syna Artura. Toho splodila s Ladislavom Štaidlom.

"Keď som bola tehotná, bola som naozaj šťastná," spomína Iveta. V roku 1999 začali prvý raz do médií presakovať informácie o problémoch s alkoholom. Princ na bielom koni docválal Ivete v roku 2009. Svadba s Jiřím Pomejem. O dva roky neskôr je však láske koniec.

Rany z rozchodu si speváčka utiera u Domenica Martucciho. Aj tento vzťah však neskôr končí rozchodom. Láska s Josefom Rychtářom na seba dlho nenechá čakať. Ako na hojdačke, aj tak sa dá zhruba opísať jeho doterajší charakter. Romantika, únos, sok v láske a alkohol. Ďalšou kapitolou by mala byť svadba... Uvidíme.

Zdroj: topstar.sk/TV Barrrandov/Facebook

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie