Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bílá (47) ide na megaturné, láka novou pesničkou
Zdielať na
Hudba

Bílá (47) ide na megaturné, láka novou pesničkou

Zdroj: ISIFA

Speváčka Lucie Bílá má plné ruky práce. Okrem šou Česko Slovensko má talent, ktorá sa už čoskoro začne vysielať v televízii JOJ, sa intenzívne pripravuje na najväčšie turné svojej kariéry. A to naozaj poctivo...

Milá, usmievavá a vždy dobre naladená Lucia zaspieva na svojom turné najväčšie hity, ponúkne remixové prekvapenia a veľkolepú pódiovú show s najväčšou scénickou výpravou v histórii česko-slovenského šoubiznisu. Lucie si pre svoje doteraz najväčšie turné vybrala tých najlepších z najlepších.

Mám rada profesionálov, mám rada milých ľudí a rada spájam krásne veci, dobré a kvalitné nápady a som rada, keď sa potom podarí to zrealizovať a je z toho niečo výnimočné. A oni výnimoční sú. Som preto veľmi rada, že budú súčasťou môjho Černobílého turné,“ podotkla Lucie.

Režisérom turné je Jeffo Minárik, choreografom turné Miňo Kereš. Páni, ktorí s Luciou spolupracujú aj na programe Česko Slovensko má talent.

Je pre nás veľkou cťou, že si nás Lucie vybrala. Sľubujeme, že urobíme maximum preto, aby sme divákov nielen potešili, ale aj tak trochu šokovali. Je to skutočne veľa práce a vymýšľania, ale myslíme si, že to naozaj bude stáť za to. Ten, kto náhodou nepríde, príde o veľa,“ hovoria svorne Jeffo a Miňo.

O hudobnú stránku celého turné sa stará český hudobník a skladateľ Petr Malásek. Lucie Bílá ponúkne program poskladaný z popu, rocku, šansónov, či muzikálových hitov. Chýbať nebudú ani piesne z jej zatiaľ posledného albumu MODI.

Černobílé turné 2013 je zložité aj po technickej stránke. Najmä obrovským pódiom... Speváčka sa rozhodla turné pomôcť nadácii Konto Bariéry, s ktorou dlhodobo spolupracuje. 

Predzvesťou je aj pieseň Jsem to já, ktorú si môžete vypočuť v priloženom videu.

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie