Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sunlips si pri nakrúcaní videoklipu užili peklo!
Zdielať na
Hudba

Sunlips si pri nakrúcaní videoklipu užili peklo!

Prešovská skupina Sunlips si pri nakrúcaní svojho nového videoklipu užila peklo! Čo sa stalo uprostred obilných lánov? A o čom vlastne nový klip je?

Nový klip k piesni Sústavný pád vznikla veľmi spontánne. 

„S výberom piesne sme sa v kapele veľmi rýchlo stotožnili, lebo nad klipom na túto pesničku sme uvažovali už skôr a video si pýtali aj ľudia," uviedla speváčka Viky.

Natáčalo sa v dvoch odlišných exteriéroch – uprostred obilných lánov a na betónovej ploche strechy jedného rozostavaného obytného domu blízko centra Prešova.

„Kontrastným feelingom sme chceli zdôrazniť odkaz, že nikdy nič nie je stratené, akurát sa v prípade pádu treba poriadne odraziť od dna. V tomto duchu sa nesie i hlavná myšlienka uvedená na začiatku videoklipu,“ vysvetlila Viky.

Pri nakrúcaní si štáb i skupina užili doslova peklo! Domov sa vrátili totálne spálení od slnka a unavení na smrť. Budova na ktorej streche nakrúcali, nemá výťah, dokonca ani schody na posledné dve poschodia.

Cesta na strechu viedla cez dva rebríky a všetku techniku museli vynášať v rukách. „Každá ruka na pľaci bola využitá a ani kapela nepostávala bokom. Pomáhali, ako sa len dalo,“ konštatoval Paly Dráb z výrobného tímu.

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie