Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Paranoid vzali medzi seba zajačika (16)!
Zdielať na
Hudba

Paranoid vzali medzi seba zajačika (16)!

Život je zmena. Svoje o tom vedia aj členovia skupiny The Paranoid, ktorí pred pár dňami zmenili bubeníka. Dlhoročného člena Pavla Buranského nahradil len šestnásťročný mladík Miloš Zaujec.

Byť členom rockovej skupiny nie je len o zábave. Sú to vraj hlavne povinnosti, niekoľkohodinové skúšanie, cestovanie, koncertovanie...

Je to čas, ktorý je ťažko skĺbiteľný s rodinným životom. A práve súlad medzi životom v skupine a rodinným životom sa stal achillovou pätou bubeníka Pavla Buranského.

„Pavol nám otvorene povedal, že bohužiaľ nemá toľko času na našu kapelu, koľko by potreboval. Predsa len má malého syna a úplne iné starosti a záväzky ako máme my. Tak sme sa kamarátski  porozprávali a dohodli na ďalších krokoch,“ prezradil spevák skupiny The Paranoid Igor Belaj.

Pôvodne skupina hľadala iba náhradníka na tri augustové koncerty. Potom prišiel Miloš Zaujec, ktorý svojim prístupom a hrou na bicie natoľko zaujal natoľko, že sa rozhodli vziať ho nastálo.

„Miloša sme poznali už dlhšiu dobu z nitrianskej kapely Ranná Nevoľnosť. Prekvapil nás ako rýchlo sa naučil hrať naše skladby. Je veľmi talentovaný a pracovitý. Rozumieme si s ním ako s človekom aj parťákom,“ pochválil nového člena Igor Belaj.

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie