Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Matka Justina Biebera (19) dala synovi voľnosť. Prehnala to!
Zdielať na
Hudba

Matka Justina Biebera (19) dala synovi voľnosť. Prehnala to!

Matka kanadského speváka Justina Biebera Pattie Mallette povedala, že sa snaží dať synovi viac nezávislosti. Pri výčinoch svojho syna z posledného obdobia by sa však mohlo zdať, že to preháňa.

Pattie Mallette dala rozhovor pre americký magazín People.

"Keď sa vaše dieťa dostane do určitého veku, začnete sa k nemu správať inak. Jeho život bol aj mojím, ale teraz mu musím nechať viac nezávislosti. Je to však ťažké, keď nemôžete kontrolovať, čo vaše dospelé dieťa robí," povedala Mallette.

Tej vlani vyšla kniha Nowhere but Up: The Story of Justin Bieber's Mom.

"Veľa ľudí si myslí, že si schovávam hlavu do piesku alebo nemám záujem o to, čo robí. Viem, kto je môj syn a určite nie vždy súhlasím s jeho konaním, ale nemusím sa o to hneď so všetkými deliť. Ľudia nepoznajú všetky tie očakávania a ostatné detaily z jeho okolia. Mám na to iný pohľad, pretože som mala možnosť sledovať ho, ako sa s týmito vecami dokáže vyrovnať," povedala a dodala, že sa s 19-ročným synom snaží byť každý deň v kontakte.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. 

Tínedžerský idol mal v ostatnom období niekoľko problémov. Jeho susedia z kalifornského mestečka Calabasas sa napríklad sťažovali na jeho nezodpovedné šoférovanie a fajčenie marihuany na verejnosti. VIAC TU.

Zdroj: sita, tmz.com, isifa

Zdielať na

Najčítanejšie