Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Speváčka Barbara Haščáková (33) bojuje v Amerike o život!
Zdielať na
Hudba

Speváčka Barbara Haščáková (33) bojuje v Amerike o život!

Vážne zdravotné problémy nepomíňajú. Po psychických prišli tie so zažívacím traktom. Speváčke Barbare Haščáková (33) diagnostikovali problémy so žalúdkom. Ide o chorobu, na ktorú sa v prípade zanedbania liečby umiera!

Problém je však v tom, že Haščáková je aktuálne v Amerike. A na liečbu podľa Plus 7 dní nemá peniaze!

„Moje telo vysielalo signály, no neprikladala som im veľkú dôležitosť," priznáva.

Speváčka sa preslávila ako členka dua Mc Erik & Barbara, ktoré sa stalo pevnou súčasťou slovenskej popmusic v polovici 90. rokov minulého storočia. Nahrali spolu piesne ako Keď príde láska, Sen, Anjel a vydali coververzie hitov Summer Nights alebo Dancing Queen. 

"Keď som zjedla niečo pikantné, mala som neznesiteľné bolesti brucha, rovnako to bolo aj pri alkohole. Myslela som, že mám len slabý žalúdok," opisuje súčasné problémy.

Ak sa nebude liečiť, môže to vďaka akútnemu zápalu Pankreasu skončiť veľmi zle. A to len nedávno sa vyrovnala so smrťou otca, ktorému zložila aj pieseň.

"Čakám, že vlaňajší rok sa mi ospravedlní za bolesť, ktorú mne a mojim najbližším spôsobil. No zatiaľ sa tak nestalo,“ uviedla na margo úmrtia svojho milovaného otca, akademického maliara Jozefa Haščáka, ktorý tento svet navždy opustil začiatkom februára 2012.

Zdroj: barbarahascakova.com, plus7dni, sita

Zdielať na

Najčítanejšie