Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
RECENZIA: Selena Gomez (20) - Star dance
Zdielať na
Hudba

RECENZIA: Selena Gomez (20) - Star dance

Mladučká Selena Gomez vhupla do svetového hudobného šoubiznisu rovnými nohami a hoci iba nedávno dosiahla dospelosť, na svojom konte už má toľko úspechov, že aj starší kolegovia jej môžu závidieť. Novým albumom svoje kvality iba potvrdzuje.

Album s názvom Star Dance je vlastne prvým Seleniným sólovým albumom. Je to paradox, pretože na svojom konte už ich má niekoľko, no vždy iba ako členka skupiny. Teraz sa pred fanúšikov postaví sama.

Nič to však neuberá na kvalitách, ktoré táto mladučká slečna rozhodne má. Nevadí, že vo svojich piesňach sa nevenuje celosvetovým problémom, v jednoduchosti a mladosti je krása a presne na tieto dve svoje devízy Selena vsadila.

Album začína piesňou Birthday, ktorú si sama sebe venovala k narodeninám. Milé. Dovoliť si to môže iba hviezdička jej formátu. Hudobne netreba očakávať žiaden zázrak - jednoznačne popový album s náznakmi dancefloorových pasáží má vždy šancu uspieť u mladého publika. Keď sa do tohto koktejlu primieša ešte štipka exotických rytmov a world a latino musik, úspech je zaručený.

Aj keď je to tínedžerský album, zaujme aj staršieho poslucháča. Selena si totiž môže dovoliť spievať aj pomalšie skladby, v ktorých viac vynikne spev, a v jej prípade to nie sú srdcervúce balady, ktoré jej veku neprislúchajú. Sú jednoducho príjemné. Slena je napriek mladému veku ženou škandálov. 

Malú ukážku z albumu nájdete v priloženom videu.

Vydáva Universal music

Zoznam skladieb:

01. Birthday
02. Slow Down
03. Stars Dance
04. Like A Champion
05. Come & Get It
06. Forget Forever
07. Save The Day
08. B.E.A.T.
09. Write Your Name
10. Undercover
11. Love Will Remember

Zdielať na

Najčítanejšie