Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Rytmus (36) odkazuje rodičom: Neprajníci sa môžu po*ebať!
Zdielať na
Hudba

Rytmus (36) odkazuje rodičom: Neprajníci sa môžu po*ebať!

Patrik Vrbovský to prehnal! Opäť. Aj tak by sa dali interpretovať najnovšie vyjadrenia rapera Rytmusa. Minimálne ústami početného zástupu jeho neprajníkov. Opäť to totiž prehnal s vulgarizmami.

Vrbovský sa spojil s formáciou Kontrafakt. Urobili novú pesničku s názvom Stokujeme vonku.

Tá má na videoportáli youtube.com dva milióny kliknutí. "Za tri týždne necelé 2 mil si do*ebal," napísal doslova na svojom oficiálnom facebookovom profile.

Rytmus sa teší z toho, že zákazy rodičov pre svoje deti nezaberajú. Myslel zrejme na zákaz sledovať jeho najnovší počin, plný ako inak, vulgarizmov. "Príkazy sú o ničom," dodáva.

Svoje myšlienky uzavrel paralelou s tráviacim systémom človeka. "Neprajníci sa móžu aj po*ebať," napísal a dodal: "Ich názory sú ako prdy," dodal s tým, že sa po piatich sekundách rozplynú... 

Patrik Vrbovský sa narodil v Piešťanoch. Svoju hudobnú kariéru odštartoval ako 15-ročný. V roku 2001 spoluzaložil formáciu Kontrafakt, v ktorej pôsobí s raperom Egom a DJ-om Anešom. V roku 2006 založil vlastné vydavateľstvo Tvoj tatko records a v tom istom roku vydal aj debutový sólový album Bengoro.

Zdroj: facebook official, youtube, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie