Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zdenka Predná (29) zbalila Vojtu Dyka (28)!
Zdielať na
Hudba

Zdenka Predná (29) zbalila Vojtu Dyka (28)!

Speváčka Zdenka Predná patrila k najúspešnejším finalistom speváckej súťaže, no v poslednom čase o nej nebolo veľmi počuť. Teraz sa vracia vo veľko štýle. A navyše, po jej boku stojí česká hviezda, líder skupiny Nightwork, Vojtech Dyk!

Zdenka sa vracia do slovenského šoubiznisu po štyroch rokoch s novým singlom, ktorý je predzvesťou nového albumu. Singel Walk in my shoes naspievala v angličtine a prizvala si naň aj špeciálneho hosťa.

Líder skupiny Nightwork, Vojtech Dyk, sa aj na Slovensku teší veľkej popularite, a tak spoluprácu so Zdenkou prijal s potešením.

"Páči sa mi jeho prejav a tiež je mi sympatický ako človek, preto som sa rozhodla, že ho oslovím s duetom," opisuje Zdenka zrod jedinečnej spolupráce.

"Môj manažér mi dohodol stretnutie, a už to išlo. Nahrávanie bolo výborné. Je to profík - prišiel, za polhodinku nahral, a bolo hotovo. Horšie to bolo s dohadovaním termínu, keďže Vojto je mimoriadne vyťažený človek, trošku sa nám to celé poposúvalo, ale o to viac si vážim, že to dal," dodáva Zdenka.

Pieseň Walk in my shoes vraj bude jedinou anglicky spievanou skladbou na pripravovanom albume, ktorý dostal názov “Amulet”. K novému singlu vznikol v Prahe aj videoklip v spolupráci s režisérom Tomášom Kasalom a jeho tvorivým tímom.

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie