Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
VIDEO. Zbláznila sa? Lady Gaga (27) úplne nahá
Zdielať na
Hudba

VIDEO. Zbláznila sa? Lady Gaga (27) úplne nahá

Americká speváčka Lady Gaga sa ukázala úplne nahá. Dvadsaťsedemročná hviezda v prírode predvádza metódu cvičení Mariny Abramović, ktoré majú posilniť fyzické aj psychické prežívanie...

Gaga vo videu napríklad leží na zemi obložená kameňmi alebo sa so zaviazanými očami prechádza nahá po tráve s rukami nad hlavou. Cieľom kampane je do 25. augusta vyzbierať 600-tisíc dolárov pre Inštitút Mariny Abramović.

Vyše 1200 ľudí zatiaľ prispelo viac ako 232-tisíc dolármi. Srbská umelkyňa so speváčkou spolupracuje na jej pripravovanom albume ARTPOP.

Dvadsaťsedemročná Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku a preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame.

Na svojom konte má päť Grammy, pričom dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster. Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way, ktorý vyšiel v roku 2011, pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night.

Celosvetovo predala približne 23 miliónov kópií albumov a 64 miliónov kópií singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011.

Zdroj:SITA, youtube.com, 24by7NCH

Zdielať na

Najčítanejšie