Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Carla Brunni (45). Na svoj vek má neskutočné telo!
Zdielať na
Hudba

Carla Brunni (45). Na svoj vek má neskutočné telo!

Postavu by jej mohli závidieť aj podstatne mladšie ročníky! Portál Strorm Shadow zverejnil video dovolenkujúcej Carly Bruni a exprezidenta Francúzska Nicolasa Sakozyho. Bývalá modelka a speváčka sa ukázala v oslnivej forme!

Táto žena je neskutočná. A je opäť vo forme...

Stále si udržiava mladistvý vzhľad. A tak nečufo, že jej manžel, vplyvný politik môže na nej aj oči nechať. Presne, ako počas dovolenky na Cap Negre.

Bruni je rodáčka z talianskeho Turína. V 90. rokoch sa preslávila ako modelka, no móla koncom desaťročia opustila, aby sa venovala hudbe. V roku 2003 vydala debutový album Quelqu'un m'a dit.

Bruni sa v novembri 2007 spoznala s vtedajším francúzskym prezidentom Nicolasom Sarkozym a už vo februári 2008 sa zosobášili. Modelka a speváčka svet upútala aj početnými aktmi.

V októbri 2011 porodila dcéru Giuliu. Pre Bruni je to už druhé dieťa, z predchádzajúceho vzťahu s filozofom Raphaëlom Enthovenom má 11-ročného syna Auréliana.

Štyridsaťpäťročná Bruni má za sebou už aj prvú filmovú rolu. Vo filme režiséra Woodyho Allena Polnoc v Paríži stvárnila sprievodkyňu v múzeu.

Zdroj: mol, SITA, storm shadow, ISIFA

Zdielať na

Najčítanejšie