Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Duo Twiins si zaspievalo so Snoop Doggom (41)
Zdielať na
Hudba

Duo Twiins si zaspievalo so Snoop Doggom (41)

Hovorí sa, že USA je krajinou neobmedzených možností... a viacero príkladov dokazuje, že je to naozaj tak. Za veľkou mlákou sa presadili viacerí Európania, medzi nimi aj Slováci a to v rôznych oblastiach. Neraz to našinci skúšajú aj v americkom šoubiznise, kde však nie je ľahké sa presadiť... konkurencia je obrovská. Sestrám Nízlovým, známym ako duo Twiins, sa to, zdá sa, podarilo...

Sympatické dievčatá Veronika a Daniela Nízlové prežili svoj americký sen. Naspievať pesničku a natočiť videoklip so Snoop Doggom im môžu závidieť aj Hollywoodske celebrity.

"Je to stále pre nás ako taký sen. Ja si ani neuvedomujem, čo sa okolo nás deje. Podľa mňa až večer keď si ľahnem do postele, tak mi to celé dopne a určite ani nezaspím," hovorí jedna zo sestier.

"Počuj, ja som práve prežil ten najlepší čas v mojom živote.  Je to super song a pri natáčaní sme mali super zábavu, všetko bolo super," povedal spevák Snoop Dogg. Snoopovi okrem našich dievčat dopomohli k dobrej nálade počas natáčania aj jeho obľúbené chrumky a "cigaretka marihuany". Veď čo by to bolo za Snoopa bez "marišky"?!

"Nie nieee, počas natáčania nie, ale bolo cítiť. Zo šatne trošku," prezrádzajú Slovenky. "Hej a povedz každému vo svojej štvrti, nech nás počúva," dodáva Snoop.

Zdroj: topstar.sk/Maroš Kočan

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie