Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kam sa hrabe Pohoda. Rakúšania majú viac ako 100 účinkujúcich!
Zdielať na
Hudba

Kam sa hrabe Pohoda. Rakúšania majú viac ako 100 účinkujúcich!

Zdroj: Skalar

Predstavte si, že by ste na jednom mieste mohli vydieť viac ako 100 rôznych vystúpení na siedmych scénach počas troch dní... Zdá sa vám to nemožné? Tak to nepoznáte festival, ktorý sa koná v rakúskom St. Pölten.

Podobne ako v minulých rokoch, bude aj tento rok festival FM4 Frequency dômyselne rozdelený na Day Park a Night Park. Denná zóna s názvom Day Park ponúka koncerty rockových a alternatívnych interpretov. Night Park sa zasa orientuje na tanečné veci, zábava sa tu začína vo večerných hodinách a vrcholí skoro ráno. 

Najväčším lákadlom tohtoročného FM4 Frequency bude koncert metalovej kapely System of a down. Spolu s arménsko-americkou štvoricou sa predstavia aj Die Toten Hosen, Tenacious D na čele s hollywoodskou hviezdou Jackom Blackom, Nick Cave so skupinou The Bad Seeds či štvorica Franz Ferdinand.

Okrem už spomínaných sa na v dennom programe festival FM4 Frequency ukážu aj Nero, Empire of the sun, Kraftklub, Flogging Molly, Casper, Kraftklub, Max Herre, Sizarr, Skunk Anansie, Hurts, Fall out Boy, James Blake, Regina Spektor, Crystal Castles, Imagine Dragons, Madsen, Jake Bugg či islandská skupina Of Monsters and Men, ktorá sa na celom svete presadila so singlom Little Talks.

O hudobnú produkciu v nočnom parku sa zasa postarajú Chase & Status, Major Lazer, Subfocus, Dillon Francis, Flosstradamus, Zeds Dead, Porter Robinson, Skism, Loadstar, Tiga, Stephan Bodzin, Delta Heavy, John B, Aphrodite či Nils Hoffmann. A to je iba krátkz yoynam účinkujúcich, ktorí sa tri dni budú starať o yábavu festivalových návštevníkov.

St. Pölten je od Bratislavy vzdialený 150 kilometrov, približne 90 minút cesty autom.

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie