Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Seriál festivalové spomienky - Polemic
Zdielať na
Hudba

Seriál festivalové spomienky - Polemic

K letu patria hudobné festivaly. Sporo odeté dievčatá, teplo či dobrá hudba. Topstar.sk ponúka návraty k tým najlepším vystúpeniam tohto leta...

Najveselšia slovenská skupina Polemic slávi tento rok štvrťstoročie a hoci iba pred nedávnom ukončili narodeninové turné, sláve na festivaloch sa tešia stále.

Špeciálne kostýmy, veľa zábavy, veľa skákania... tak by sa dala charakterizovať skupina Polemic, ktorá jednoznačne patrí k najpopulárnejším festivalovým skupinám.

Ich hity ako Komplikovaná, Slnko v sieti, Ona je taká a najnovšie Dáma patria k tradičným festivalovým hymnám, ktoré so skupinou spieva nadšené publikum.

Petko, Bejyo a spol. presne vedia, ako rozblázniť aj unavené festivalové publikum. Oni sú schopní zabávať dav aj na pravé poludnie aj hlboko po polnoci.

Hádam najpočetnejšia slovenská skupina si s radosťou pripravuje pre návštevníkov festivalov prekvapenia v podobe špeciálnych úprav piesní, či vtipných tanečných choreografií, ktoré z času na čas končia aj nečakanými zraneniami hudobníkov. No i takéto nehody patria k festivalom a páni z Polemicu na ne vždy iba s úsmevom spomínajú

Záznam z ich koncertu nájdete v priloženom videu.

Zdroj: AH

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie