Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Takmer zabudnutý Jakub Petraník (25) krvácal!
Zdielať na
Hudba

Takmer zabudnutý Jakub Petraník (25) krvácal!

Osem mesiacov o ňom nebolo počuť a teraz... Spevák Jakub Petraník sa spojil s producentami z IMT Smile a na leto vypustil do éteru pieseň Porazený aj s kontroverzným videoklipom.

Baladická hudobná novinka s názvom Porazený vznikla na základe vzťahov, ktoré má Jakub okolo seba. „Mám viacero priateľov, ktorí, žiaľ vždy v živote doplatia na zbabelcov vo vzťahu. Mnohí si dnes nevážia vzťahy, a po rokoch berú partnera ako samozrejmosť. Keď sa celý vzťah nakoniec zosype, práve ten ľahostajný sa cíti dotknutý a porazený,“ vysvetľuje hlavnú ideu piesne spevák.

K piesni so smutným názvom nakrútil Jakub aj videoklip, v ktorom účinkujú mladí herci veronica basta a Roman Poláčik, ktorých ste mohli vidieť v seriály Zlodeji detí. 

„Príbeh jednej lásky, ktorú klip ukazuje, sa ocitá vo fáze, kedy city ochladli. Dievča tuší, že niečo nie je v poriadku, až priateľovi nakoniec nájde v mobile správy od milenky,“ takto opisuje dejovú líniu videa Jakub, ktorý si v ňom „strihol“ rolu rozprávača. 

Jakub sa videoklipe kúpe a zrazu sa voda sfarbí do červena. „Krvácať začnem v okamihu, kedy vzťah hlavných hrdinov stroskotá vinou „porazeného“ – v tomto prípade muža,“ vysvetľuje prítomnosť „krvavého kúpeľa“ v klipe Jakub. Pri nakrúcaní si štáb užil aj veľa zábavy. 

„Jakub nás vo vani trochu potrápil, hlavne tým, že sa nevedel ponoriť bez toho, aby vypúšťal bublinky, ale napokon sme to, samozrejme zvládli,“ dodáva režisérka Kristína Cibulková. „Scénu sme nakrúcali celé dve hodiny – bol to jednoznačne môj najdlhší kúpeľ, aký som kedy mal!“ uzatvára Jakub.

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie