Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bartošová (47). Jej lovestory s únosom trvala 11 dní
Zdielať na
Hudba

Bartošová (47). Jej lovestory s únosom trvala 11 dní

Zdroj: prima/prask.cz

Česká speváčka Iveta Bartošová je doma. A to aj so svojím priateľom Josefom Rychtářom. Do pražskej štvrti Uhříněves dorazili včera po 22. hodine. Skončil sa tak 11- dňový zrejme nedobrovoľný pobyt bývalej hviezdy v Taliansku.

Rychtář našiel speváčku v dome jej bývalého milenca Domenica Martucciho v talianskom Gargane. Podľa portálu iDnes.cz sa mu to podarilo s pomocou talianskych policajtov.

U Martucciho skončila po tom, ako ju tam odviezol jej ctiteľ Zdeněk Macura, s ktorým minulý týždeň utiekla zo svojho domu v Uhříněvsi. POZRITE SI VIDEO.

"Nič si nepamätá, vraj celý čas spala. Pán Macura ju držal pod nejakou návykovou látkou," povedal podla Blesk.cz Rychtář.

Macura je podľa českých médií náboženský fanatik. Ako dôkaz, že speváčka sa má dobre, zavesil na facebook jej fotografiu na pláži. Iveta tam vyzerala ako mŕtva a mala plavky naopak.

"Podľa modrín, ktoré má, možno usudzovať, že pravdepodobne vznikli, keď ju ukladal na  pláž," hovorí Rychtář.

Polícia začala po 47-ročnej Bartošovej pátrať 6. júla po tom, čo speváčka opustila svojho priateľa  Rychtářa a odišla s ctiteľom Macurom do Talianska. Speváčka sa mala vrátiť do Česka už  minulú stredu. Keď sa všakdozvedela, že po ňu Rychtář ide aj s bulvárnymi novinármi, tak si to rozmyslela.

Josefa Rychtářa v máji súd uznal vinným z ublíženia na zdraví exmanželky Dariny Novej, ktorá po jeho útoku z augusta 2012 zostala v bezvedomí. Dostal podmienečný trest 10 mesiacov s ročným odkladom. Okrem toho musí exmanželke zaplatiť niekoľko tisíc českých korún ako odškodné. S Bartošovou je takmer dva roky a kvôli nej sa rozviedol.

Zdroj: topstar.sk, david mimra, sita, blesk.cz, idnes.cz, prask.cz

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie