Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dojatá Bartošová (47) spočinula v Rychtářovom náručí!
Zdielať na
Hudba

Dojatá Bartošová (47) spočinula v Rychtářovom náručí!

Zdroj: Prima/TV JOJ

Stratená speváčka Iveta Bartošová (47) je na slobode! A to mala byť ešte pred chvíľou na zámku svojho bývalého milenca Domenica Martucciho v Taliansku. Informáciu priniesol portál denníka Blesk. V rodinnej usadlosti zasahovali talianski policajti aj lekár.

Na zámku Bartošovej bývalého milenca v meste Gargano zasahovalo talianske komando. Vyplýva to zo slov jej posledného partnera Josefa Rychtářa, ktorý policajtov zalarmoval.

Bartošová ho mala na svoje uväznenie upozorniť sama, a to telefonicky.

Talianski policajti v usadlosti rodiny Domenica Martucciho Bartošovú videli, odviesť ju ale nemohli."Bohužiaľ nič nezmôžu, pátranie Interpolu bolo zrušené, Ivetu vyradili z databázy hľadaných," napísal Blesk.

Neskôr sa to ale podarilo. Ihneď po prepustení z domáceho väzenia, zúbožená Iveta svojho Pepu objala a spoločne sa vybrali do hotela. V krátkom čase by sa mali údajne vátiť späť do Prahy.

K českej speváčke privolali lekársku pomoc, pretože bola podľa nich v zlom zdravotnom stave. Rovnako vypočuli niekoľko ľudí, vrátane obyvateľov usadlosti či Rychtářa.

V stredu sa mala vrátiť domov. Speváčka totiž mala po návrate z Talianska nastúpiť na protialkoholické liečenie Bartošová sa vraj odmieta liečiť v Česku.

"Nemôžeme sa zhodnúť pre prostredie Čiech. Iveta má v sebe strach, bojí sa tam vyjsť von. Vraví, že na ňu všetci zízajú. Keď sme prišli do zahraničia, bola šťastná, že sa na ňu nikto nepozerá," uviedol pre portál Super.cz jej údajný únosca Zdeněk Macura. A to s tým, že speváčka sa chce liečiť zo závislosti od alkoholu práve v Taliansku. VIAC TU.

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie