Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bon Jovi v Prahe. Predviedli šou, ako sa patrí...
Zdielať na
Hudba

Bon Jovi v Prahe. Predviedli šou, ako sa patrí...

Zdroj: ISIFA

Bon Jovi vie robiť zábavu. A to je na vrchole už nejaký ten rôčik. Presvedčiť sa o tom mohli nedávno aj všetci tí, ktorí si nenechali ujsť koncert tejto kapely v Prahe.

Bon Jovi - to je ukážka splneného amerického sna. Syn krajčíra John upratoval nahrávacie štúdio a sníval o svojom vlastnom CD. O 30 rokov mu leží rockový svet pri nohách a 140 miliónov predaných nosičov z neho urobilo milionára. 

"Hrať a spievať pred ľuďmi, kde sa každý baví, to je tá najlepšia práca na svete. Cestujeme po svete, ukazujeme ten pravý americký sen," hovorí člen kapely David Bryan.

Do Českej republiky prišli opäť po 20 rokoch. Stihli si pozrieť aj nejaké tie pamiatky. Najviac sa im páčil Karlov most. "Moje obľúbené mesto je, samozrejme, Praha," usmieva sa do kamery Tico Torres. Tico patrí medzi najlepších bubeníkov sveta a na Česko nezanevrel ani potom, čo sa rozviedol s českou modelkou Evou Herzigovou. 

Jediný, kto zostával v hoteli, občas zašiel do posilňovne a ukázal sa iba pri odchode na koncert bol frontman skupiny John Bon Jovi. "Najlepšie sú tie stariny, ale aj tie nové sú super," hovorí jedna z fanúšičiek.

Grandiózne pódium v tvare cadillacu, ktoré priviezlo 60 kamiónov, svetelné efekty a do toho najväčšie hity. 20-tisícový dav si užíval každú sekundu a nikomu nevadilo, že celý koncert pršalo.

Zdroj:topstar.sk/Martin Krpač

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie