Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
RECENZIA. Polemic - Hey-ba-ba-re-pop
Zdielať na
Hudba

RECENZIA. Polemic - Hey-ba-ba-re-pop

Kým iní rekapitulujú, Polemici tvoria. Najveselšia, najbláznivejšia a najvytrúbenejšia slovenská skupina k dvadsiatemu piatemu výročiu existencie pripravila darček nie len pre seba, ale hlavne pre fanúšikov.

Názov albumu Hey-ba-ba-re-pop síce veľa nenapovie, ale interprét je zárukou dobrej zábavy a kvality. Nový album je totiž jedinečný. je na ňom počuť fakt, že páni sa tešia z dlhoročnej existencie a poslucháčovi ponúkajú špičkovú kvalitu.

Na albume s prapodivným názvom sa nachádza neuveriteľných pätnásť piesní a každá z nich vás niečím prekvapí. Či už to bude použitie nástrojov, pre Polemic netypická rytmika alebo hostia, ktorých je na albume viac než pár.

S najobľúbenejšou festivalovou skupinou si s radosťou na ich novučičký album zaspievali Zdenka Predná, skupiny Divokej Bill a Marry Lou, speváčka Zuzana Smatanová, Katka Knechtová i speváci Matěj Ruppert, Paľo Habera a dokonca aj Robo Grigorov.

Polemici nahrali skvelý album – veselý, vtipný, hudobne mimoriadne chytľavý a plný prekvapení.  Takým je aj záverečná pieseň albumu cover skladby Tu Vuó Fa L´Americano (známejšia vo verzii We No Speak Americano).

Malú letnú chuťovku nájdete v priloženom videu, ale tento album vás bude baviť po celý rok!

Zdroj: Alexandra Hinková, vydáva Doublemann

ZOZNAM SKLADIEB:
01. Dáma
02. Sheriff z River Cross (feat. Divokej Bill & Marry Lou)
03. Mliečna dráha
04. Klip klap (feat. Katarína Knechtová)
05. Kamarát z ďaleka (feat. Robo Grigorov)
06. Džungľa
07. Magic
08. Pískaná (feat. Zuzana Smatanová)
09. Boston
10. Moře (feat. Lenka Dusilová, Zdenka Predná, Matěj Ruppert, Pavol Habera)
11. Pena dní
12. Dancehall
13. Hypochonder
14. Baba ryba
15. Tu Vuo Fa L'Americano

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie