Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Spevák Hammel (64) to v Tatrách poriadne roztočil
Zdielať na
Hudba

Spevák Hammel (64) to v Tatrách poriadne roztočil

Paľo Hammel bol počas víkendu vo Vysokých Tatrách. Nie ako turista ale ako spevák. Poďte si spolu s nami užiť v nasledujúcej reportáži atmosféru jeho úžasného koncertu.

Že má 64 rokov by mu po tatranskom koncerte neuveril nikto. Počas dvojhodinového koncertu neustále žartovne narážal na svoj vek. Veď jeho najslávnejšia Medulienka má už 43 rokov. A niektorí členovia jeho kapely Prúdy sa museli poriadne zamyslieť, čo vtedy robili keď vznikla.

"Medulienka? Tak to so asi vtedy ani nebol na svete, ale v Prúdoch hrám už od svojich 18 rokov," spomína člen skupiny Prúdy Martin Valihora. Paľo Hammel si tatranskú atmosféru veľmi pochvaľoval, priznal, že komornejšie koncerty má veľmi rád. Publiku zaspieval nielen staré skladby, ale aj niečo z nového albumu.

"To aby vedeli, že nemám len tri skladby, ale mám ich až 270," dodáva spevák. Hammel má k Tatrám pozitívny vzťah,  a tak sme chceli vedieť či ich pozná iba zospodu alebo aj z výšky.

"Túry nie, lebo mám poltopánky a nemám rád zimu a sneh a keď prídem, tak idem iba na chatu, kde ma iba dovezú," priznáva Hammel. Prišiel , parádne zaspieval a zožal obrovský potlesk, takto nejako by sa dalo na záver zhrnúť.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Mária Pavlíková

Zdielať na

Najčítanejšie