Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kapela Lucie demoluje všetko, čo sa dá
Zdielať na
Hudba

Kapela Lucie demoluje všetko, čo sa dá

Viesť rokerský život nie je nič pre ľahšie povahy. To je občas nejaký ten žúr, ktorý končí štvornožky alebo zdemolovanou izbou. Skupina Lucie prezradila svoje temné tajomstvá.

Robert Kodym začal spomínať a ihneď posmutnel. Po tom, čo sa im nepodarilo dostať sa na spevácku súťaž, zapíjali žiaľ a takto to dopadlo: "Potom sme celá skupina liezli po štyroch v centre Prahy." O rok neskôr sa už na spevácku súťaž dostali a oslavovali znovu.

Tento príbeh je však iba slabý odvar toho, čo má skupina Lucie na rováši. Väčšina divokých párty ostane navždy utajená a iba v spomienkach ich aktérov, no dozvedeli sme, že demolácie im tiež neboli cudzie. "Náš bývalý bubeník "rozmátil" telefónnu búdku," priznali.

V tých časoch vyzerali telefónne búdky inak ako teraz, neboli to až také mohutné a pevné konštrukcie a zničiť jednu z nich asi nebol až taký problém. Vtedy to bola sranda. "V tej dobe to bol prejav nesúhlasu s tým režimom," dodali na vysvetlenie.

Povesť a dobré meno kapely sa snažil zachrániť klávesák, ale nech hovorí čokoľvek, je nám jasné, že ich muzikanstký život je pekne divoký! "K jednej demolácii sme boli dokonca prinútení a jedna sa nám dokonca pripísala," hovorí. Ale tak, aby sme im zas nekrivdili, neboli jedinou skupinou, ktorá si na koncertoch užívala plnými dúškami.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie