Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hiphopri z A.M.O. a ich nový hit. Pozrite sa
Zdielať na
Hudba

Hiphopri z A.M.O. a ich nový hit. Pozrite sa

bratislavská hip-hopová formácia A.M.O. usilovne pracuje na novom albume, ktorý chystá pre svojich fanúšikov už na túto jeseň. Páni však nezaháľajú a ako malú ochutnávku vypustili do sveta malú ochutnávku - videoklip k piesni, ktorá má veľkú šancu stať sa letným hitom.

Prvým singlom z pripravovaného albumu je pieseň Doma. veľmi trefný, milý, úsmevný a hlavne pravdivý text napísal Moe, ktorý vraj myšlienku napísať čosi takéto dlho nosil v hlave.

"Keďže veľa cestujem a stretávam rôznych zaujímavých ľudí, napadajú mi takéto myšlienky. Vtedy cítim, že naozaj žijem, že sa deje niečo, čo stojí za zapamätanie. Ten text má byť o tom, že si to užívam,“ opisuje vznik songu Moe.

Videoklip k tejto piesni vznikal veľmi spontánne. Na náhodných miestach v Bratislave si páni rozložili svoje hudobné nástroje a aparatúru a nakrúcali.

„Kapela bola super. Bolo to náročné z hľadiska logistiky - presúvanie sa, medzitým koncert - ale zvládli to s prehľadom, hlavne bubeník, ktorý musel bicie vláčiť a rozkladať asi 15 krát!“

Výsledok však rozhodne stojí za to. chytľavá melódia sa okamžite dostáva poslucháčom pod kožu a text vystihuje nie len Moeho pocity. veď vyskúšajte sami. Nový videoklip skupiny A.M.O. nájdete v priloženom videu.

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie