Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Pripoj sa na Facebook a vyhraj Justina - 20/20 Experience
Zdielať na
Hudba

Pripoj sa na Facebook a vyhraj Justina - 20/20 Experience

Predstavovať Justina Timberlaka by bolo asi úplne zbytočné. Kto by predsa nepoznal fešáka z N´Sync, ktorému sa podarilo preraziť nie len v speváckom, ale aj v hereckom svete. Teraz valcuje hitparády svojím najnovším speváckym počinom.

Tento album môžete vyhrať. Zapojte sa do súťaže na našom FB profile.

The 20/20 Experience je v poradí už tretín Justinovým albumom a ako sa hovorí - do tretice všetko najlepšie. V jeho prípade to platí bez pochyby. Timberlake sa posunul vpred a na novom albume dokazuje, že si necháva záležať aj na produkcii, hudbe, textoch a imidži.

Z tohto albume vzíjde určite viacero singlov, vybrať z desiatich skladieb, ktoré zaberajú sedemdesiat minút nemôže byť predsa problém. Navyše všetky piesne, ktoré na albume sú majú silný potenciál stať sa hitmi.

Prečo? Pretože je to moderný, nadčasový, príjemný, melodický a chytľavý komplex rozmanitých hudobných produkcií, ktoré poslucháča oslovia už na prvé vypočutie. A to sa nestáva tak často. Justin si dal poriadne na čas, kým vydal svoj tretí album a treba ho za to iba pochváliť! Vyhral sa s každým jedným detailom a fanúšikom tak ponúka naozaj kvalitný materiál.

Prekvapí vás spojenie nespojiteľnných žánrov, technické prekvapenia, špičková hudobná produkcia a kvalitný spev. Justin na albume spieva o láske, sexe ale aj o veciach bežných aj takých, ktoré trápia nie len speváka, ale aj obyčajných ľudí.

Tento album je chuťovka a ak sa vám bude páčiť ukážka v priloženom videu, zapojte sa o súťaže CD.

Vydáva Universal music

ZOZNAM SKLADIEB
01. Pusher Love Girl
02. Suit & Tie
03. Don’t Hold The Wall
04. Strawberry Bubblegum
05. Tunnel Vision
06. Spaceship Coupe
07. That Girl
08. Let The Groove Get In
09. Mirrors
10. Blue Ocean Floor

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie