Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Sziget číslo 21. Takto vyhráš vstupenky!
Zdielať na
Hudba

Sziget číslo 21. Takto vyhráš vstupenky!

Zdroj: SITA

Leto už tradične patrí zábave a hudbe a o tú bude tento rok naozaj výdatne a kvalitne postarané. Ak ešte neviete na ktorý z mnohých festivalov sa vybrať, skúste vyhrať vstupenky na maďarský festival Sziget.

Staň sa fanúšikom TOPSTAR na facebooku. Zaradíme ťa do žrebovania o vstupenky na festival.

Ostrov v centre Budapešti aj toto leto bude patriť hudbe, umeniu a radosti. Od 5. do 12. augusta bude hostiť návštevníkov 21. ročníka jedného z najlepších európskych festivalov – Sziget festival 2013.

Sziget ešte zďaleka neodhalil mená všetkých hudobných hviezd, ktoré toto leto na festivale vystúpia, už teraz je však zoznam potvrdených interpretov nabitý skvelými menami a sľubuje nielen výbornú atmosféru, ale aj nezabudnuteľný zážitok!

Celosvetové hviezdy ako NICK CAVE AND THE BAD SEEDS, BLUR, FRANZ FERDINAND, MIKA, EDITORS, DAVID GUETTA, SKUNK ANANSIE, SKA-P, SEEED, PAROV STELAR BAND či REGINA SPEKTOR netreba špeciálne predstavovať, aj vďaka svojím kvalitným a energickým živým koncertom stále bodujú na hudobnej scéne.

Festival prináša každoročne aj to najhorúcejšie a najlepšie, čo sa v hudbe objavilo za posledné obdobie. Medzi koncerty, ktoré určite nemožno prepásť bude patriť aj vystúpenie BIFFY CLYRO, najlepšej koncertnej kapely britských ostrovov.

Nové skladby na festivale naživo predstaví WOODKID, ktorého nedávno vydaný album The Golden Age valcuje rádiové hitparády po celom svete. Anglická speváčka BAT FOR LASHES je slovenským fanúšikom známa z svojho skvelého minuloročného koncertu na Slovensku, vidieť ju tento rok naživo bude možné najbližšie na Szigete.

NERO LIVE patrí medzi najvyhľadávanejšie festivalové kapely tohto leta, svojím koncertom potešia fanúšikov aj v Budapešti. Francúzsky šarm prinesie na ostrov speváčka ZAZ, ktorá minulý týždeň predstavila svoju novú skladbu Ora ira z druhého albumu. Jej európska popularita, ktorú dosiahla debutovým albumom z roku 2010, ako aj talent a pestrosť ju pasuje jednoznačne za najlepšie francúzsku speváčku súčasnosti.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie