Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rytmus (36) a Rolins (40) sú vraj sexi
Zdielať na
Hudba

Rytmus (36) a Rolins (40) sú vraj sexi

Zdroj: ISIFA

Speváčka Dara Rolins je známa tým, že dodržuje zdravú životosprávu a pravidelne cvičí. Vďaka tomu jej môžu závidieť postavu aj oveľa mladšie dámy zo šoubiznisu.

Tak vieš čo je najväčšia motivácia. Tie dve kočky 20-ročné, čo stoja vedľa mňa. To je ako švihanie bičom v podvedomí," hovorí Dara.

Jej partner, raper Rytmus, však vystupuje bez mladších svižných kolegov. Jeho motiváciou je zbavenie sa tukových vankúšikov, z ktorých v minulosti nemal veľkú radosť. "Tak ja držím objemovku, tak 20 rokov...Však som schudol trochu, nerob. Kotel už nemám, prsochrbát nemám už. Teraz posledný rok cvičím, dodržujem stravu a stáva sa to taký môj životný štýl," prezrádza Rytmus.

Dôležitou súčasťou zhadzovania nadbytočných kíl je zdravé jedlo, a to samozrejme nechýba v jedálničku speváčky Dary. "Žijem zdravo, som stále v pohybe," hovorí Dara.

Na druhej strane, ak je jeden z partnerského páru športovec, vždy je akýmsi hnacím motorom pre toho druhého. "Ona si odjakživa drží postavu a odjakživa žije tým zdravším životným štýlom. Keď sa zobudíš, umyješ si zuby tak automaticky beriem, že musí ísť tá posilovňa ," dodáva Rytmus.

Pri tejto príležitosti sa nám na jazyk tlačila otázka, či na svoju lásku teda tak trochu nežiarli. "Ja mám pocit, že lepší odo mňa neni, že som výnimočný. Ale môže sa to stať, to nikdy nevieš, ale nehaluzím si hlavu, že ježisšmária budem žiarliť. To som robil, keď som bol mladý," hovorí Rytmus. Do nosa by však nikomu nedal. "Dal by mu niekto druhý. Ja si nebudem špiniť ruky," hovorí raper.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: topstar.sk/Stanislava Pavolová

Zdielať na

Najčítanejšie