Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Speváčka Buckingham (18) dostala od Spirita (28) obraz a...
Zdielať na
Hudba

Speváčka Buckingham (18) dostala od Spirita (28) obraz a...

Na narodeninovú oslavu speváčky Celeste Buckingham prišlo veľmi veľa ľudí. Vraj až okolo 1 700 gratulantov. Celeste sa však najviac venovala Majkovi Spiritovi, ten jej pripravil obrovské prekvapenie.

Prekvapenie, ktoré zažila mladá speváčka Celeste Buckingham na spoločnom koncerte s Majkom Spiritom ju pripravil o všetky slová... Z prvotného šoku sa už 18-ročná speváčka spamätala až v zákulisí, kde darčeky od Majka a svojich fanúšikov okomentovala takto.

"Vedela som, že niečo majú v pláne, ale nevedela som, že čo a som veľmi, veľmi rada," povedala speváčka. Nádherný obraz dostala od Majka Spirita. Podľa jeho slov znázorňuje východ slnka a pozitívnu energiu.

"Vybral som ho preto, lebo aj toto je východ Celestiných narodenínm," komentuje výber Majk. Majk dokonca na adresu speváčky nešetril krásnymi slovami. "Je skromné, milé dievča, ktoré si váži svoj talent, ktorý má a myslím, že má šancu ísť vysoko, vysoko hore," pokračuje.

Ešte pred samotným koncertom nám neušlo, že mladá speváčka dostala ešte jeden darček. "Dostala som náhrdelník od Majka, krásny, je to biele zlato a to ma úplne dostalo, som chcela plakať," priznáva mladá speváčka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/ Alexandra Orviská

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie