Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Za rozpad Lucie mohol Kodym (46) a Koller (53)
Zdielať na
Hudba

Za rozpad Lucie mohol Kodym (46) a Koller (53)

V žiadnej skupine nepanuje stále dobrá atmosféra a pohoda. Každý má svoj názor a nie vždy sa páči ostatným. Takýto problém mala aj skupina Lucie. A možno práve jeden z nich viedol k rozpadu...

"Tak to napätie medzi ľudmi, ktorí majú nejaký názor a vytvárajú samé veci, tak je vždy, pretože každý má svoj názor a každý si myslí, že ten jeho je ten správny," hovorí spevák David Koller. 

Život v muzikantskom svete môže byť niekedy veľmi ťažký. Každodenné hranie, tvorenie nových hitov, nakrúcanie videoklipov, strata súkromia. Navyše, ak sa v jednej kapele stretnú štyria, ktorí sú silné osobnosti, je viac ako isté, že skôr či neskôr sa musia pohádať.

"Bez toho to vôbec nejde si myslím, v normálnej kapele, ktorá vlastne existuje, aby to proste mohlo fungovať," pokračuje spevák. To isté sa stalo aj v skupine Lucie. Robert Kodym nám dokonca predviedol, ako to v konečnej fáze pred tvorivou pauzou v skupine Lucie vyzeralo.

"Moje, moje názory sú najlepšie, v skutočnosti vám chcem povedať tú pravdu, najlepšie sú moje, áno, moje... ďakujem," vysvetľuje gitarista Kodym. Dnes sa už nad tým páni iba usmievajú, no bolo to naozaj tak. Práve rozkol medzi Kollerom a Kodymom vraj viedol k rozpadu Lucie.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie