Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Speváčka Máziková (63) píska na svojho muža
Zdielať na
Hudba

Speváčka Máziková (63) píska na svojho muža

Spevom sa síce speváčka Máziková živí takmer celý život, no doma si málokedy niečo zanôti. Ako sama tvrdí, radšej si píska. A napríklad aj na svojho muža.

Keby to povedal ktokoľvek, nebolo by to až také prekvapivé, ako v prípade Evy Mázikovej, keďže ide o speváčku, je to priam zvláštne. A že pískať naozaj vie a dokonca lepšie než podaktorí fanúšikovia hokej, o tom sme sa presvedčili na vlastnej koži. 

"Ja nemusím dýchať, ja idem hore dole, ja by som vedela odpískať pesničky," chváli sa Máziková. Dať jazyk do správnej polohy a správne našpúliť pery nie je ťažké, ale aj napriek tomu pískať nevie každý. Evička je jedinečná aj v tom, že píska rada a dokonca aj na svojho manžela.

"Ja rada pískam, aj s manželom keď sme v obchodnom dome, druhé kričia miláčik a 30 mužov sa otočí, ja zapískam, on odpíska a vieme, že sme sa videli, my sme piskaví," opisuje speváčka. Ak by ste ju však chceli na ulici zaujať tým, že na ňu zapískate, pamätajte si, že raz nestačí.

"Zo zásady nie, nech zapíska 3krát, môjho muža poznám, ako píska," pokračuje. Problémy jej však ešte stále robí pískanie na prstoch. "To neviem, možno tým, že mám rúž a nechcem si prsty ubabrať, tak ja si to zapískam ináč," dodáva Máziková.

Zdroj: topstar.sk/ Soňa Chotárová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie