Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kasový trhák? Nie, takto láka česko-slovenská legenda!
Zdielať na
Hudba

Kasový trhák? Nie, takto láka česko-slovenská legenda!

Kapela Lucie sa dala opäť dala dokopy. Spolu hrajú už dlhých 28 rokov a chcú pokračovať. A znovuzrodenie oznamuje trailerom, za ktorý by sa nemusel hanbiť žiadny kasový trhák. Pozrite sa...

Skupina Lucie vznikla v roku 1985 no až v roku 1987 sa sformovala najznámejšia zostava Koller, Kodym, Dvořák a P.B.Ch. No a práve títo páni spolu pozažívali najviac zábavy. Aj keď v istých chvíľach im asi do smiechu veľmi nebolo.

"Já si pamätám jeden koncert, po roku skúšania sme hrali v Plzni, a tam na nás prišlo 9 ľudí aj so zvukárom," spomína basgitarista P.B.Ch. Aj keď sa to možno zdá neuveriteľné, aj takto slávna kapela sa musela dostať do povedomia ľudí a získať si ich priazeň.

"Ale má pravdu, ten prvý koncert naozaj prišlo osem platiacich, pani organizátorkapovedala - to je dobré chlapci, hrajte," dodáva Koller. Keď už prišli, tak teda aj hrali, lenže málo divákov nebol jediný problém, ktorý museli v ten deň riešiť.

"To bol taký zásadný koncert, ktorý mi tak zostal v hlave - tá kapela, čo neprišla, tak mala hrať polovicu koncertu, a my sme mali tak malý repertoár, že sme ho museli hrať dvakrát, aby sme zahrali aspoň hodinu a 15 minút," pokračuje klávesista Michal Dvořák. Celé turné Lucie, ktoré je pripravené na máj a jún 2014 má svoj trailer. Pozrite sa TU.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie