Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Rozpad Lucie? Bol to marketingový ťah, tvrdí Kodym
Zdielať na
Hudba

Rozpad Lucie? Bol to marketingový ťah, tvrdí Kodym

Keď v roku 2004 oznámili, že si dávajú tvorivú pauzu, smútilo veľmi veľa fanúšikov. Po desiatich rokoch sa pauza skončila. Hádky sú zabudnuté, páni muzikanti sa udobrili a spoločne sa chystajú na turné, ktoré má byť veľkolepou oslavou ich návratu na hudobnú scénu. Určite už viete o kom je reč. Najznámejšia československá kapela - LUCIE!

"Za posledné dva roky naozaj pribúdali rôzne akoby ponuky na hranie či už súkromné... alebo bolo vidieť, že ľudia majú o to záujem," hovorí spevák David Koller. Nezhody, ktoré medzi členmi asi najpopulárnejšej českej skupiny panovali, sú už minulosťou. Teraz sú z nich opäť kamaráti.

"Je to asi päť rokov spät, som hrozne túžil, aby sme sa dali dokopy a v podstate ten čas to tak vyhladil, že možno nám to v niečom aj prospelo," tvrdí P.B.CH. "Je to rpavda, my už pol roka skúšame, udobrili sme sa a pozrite sa na nás, ako sme dobrí," tvrdí Robert Kodym.

"Ja mám pocit, že keď začneme hrať alebo sa v skúšobni o niečom bavíme, tak to egá tak akoby nie sú," myslí si David Koller. Pretože práve to, že všetci štyria boli a sú silné osobnosti, viedlo pred rokmi k rozpadu kapely.

"ja mám pocit akoby to všetkým v hlave ostalo, pretože sa potom bavíme úplne normálne, ako keby sme pred desiatimi rokmi ani neskončili,)" hovorí Koller. "Kamaráti, priatelia, partneri. Uzavreli sme registrované partnerstvo po rokoch," dopĺňa ho Kodym.

Kodym a Koller si tých takmer desať rokov nevedeli ani prísť na meno a iba si posielali odkazy prostredníctvom médií. Dnes o tomto období hovoria úplne inak. "To všetko bol vlastne marketingový ťah, ktorý vymyslel náš manažér. Celé to bolo naplánované, bol to fake. my sme spolu v skutočnosti celé tie roky chodili na dovolenky," hovorí Kodym.

Toto nie je samozrejme pravda, no humor, ktorý do tejto témy vnášajú svedčí o tom, že dnes je už všetko v poriadku. "Dokonca i to registrované partnerstvo naše je toho dôkazom," hovorí Kodym. A či majú na to papier? "Nie, máme na to zmluvu," dodáva Koller.

A tá ich zaväzuje k tomu, že takmer presne o rok spoločne vyrazia na turné, ktoré začne na Slovensku v Košiciach a skončí v Prahe. "... Do tej doby sa budeme pilne pripravovať," hovorí Michal Dvořák. Toto turné musí byť totiž špičkové.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie