Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Speváčka Máziková (63): Mám rada tigra v posteli
Zdielať na
Hudba

Speváčka Máziková (63): Mám rada tigra v posteli

Speváčka Eva Máziková má vrúcny vzťah k zvieratám! Najradšej má tigra v posteli, jaguára v garáži, norku na sebe starého capa, čo to všetko platí...

Speváčka, ktorá žije v Nemecku má však vo svojom okolí aj jedno živé zviera, psa svojho manažéra. "To je môjho manažéra, ale keď mala tri mesiace, ja som bola práve v Bratislave, oblečená som bola, sadla si na mňa a odvtedy to je moje dieťatko," hovorí Máziková.

Štvornohý maznáčik Eve tak prirástol k srdcu, že ju sprevádza dokonca aj na koncertoch. "Baba je to moja krásna. Ja ju mám veľmi rada," tvrdí speváčka.

Keďže si psa zatiaľ len požičiava, zaujímalo nás, či nechce aj vlastného miláčika na rozmaznávanie. "Ale mám manžela," hovorí s úsmevom na perách.

Kedysi mala poriadny zverinec. "Ja som už mala šesť mačiek, ja som mala kanárikov, ja som mala dvoch psov. Už som mala všetko. Tým, že teraz cestujem, už nechcem. Pred dvomi rokmi mi zomrela 25-ročná mačka...," spomína Eva Máziková.

Zdá sa, že extravagantná Eva má rada zvieratá. No aj jej odpoveď to len potvrdila. Miluje nielen zvieratá, ale poriadne zvery. "Strašne. Ja mám rada štyri zvieratká, tigra v posteli, jaguára v garáži, norku na tele a starého capa, čo to platí," dodáva s humorom jej vlastným Máziková.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar/Soňa Chotárová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie