Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
RECENZIA. Toto je Bridgit Mendler - Hello my name is...
Zdielať na
Hudba

RECENZIA. Toto je Bridgit Mendler - Hello my name is...

Možno ste o nej ešte nepočuli. Pravdepodobne ani len netušíte ako vyzerá. Bridgit Mendler je nový objav na svetovej hudobnej scéne a je iba otázkou času, kedy sa jej podarí preraziť do hitparád. Album na to má.

Má iba dvadsaťjeden rokov, no už teraz má rozbehnutú peknú kariéru. Americká herečka, hudobníčka a skladateľka piesní Bridgit vydala svoj debutový album. 

Prvý single z neho, Ready, or not, zne z amerických rádií ešte minulé leto a Bridgit ho napísala sama. V Kanade a na Novom Zélande zaň získala dokonca aj ocenenia a v americkom singlovom rebríčku sa dostal až do prvej päťdesiatky.

Hoci je to speváčka mladučká, na kvalitách jej to neuberá. Toto žieňa vie spievať, vie pracovať s hlasom a neľaká sa žiadnej výzvy. V prvom momente máte pri počúvaní pocit, že Britney Spears sa sa reinkarnovala, no po čase zistíte, že toto je predsa len lepšie.

Zaujmú vás vokály, hudobné spracovanie, rozmanitosť žánrov, v ktorých Bridgit pláva ako ryba vo vode. Na albume sa striedajú rytmické, chytľavé piesne s baladami, ktoré, ak ovládate angličtinu, vás rozcítia a prinútia k zamysleniu.

Táto slečna v sebe jednoznačne ukrýva veľký potenciál a môže ešte prekvapiť. Možno prekvapí aj vás, keď si vypočujete ukážky z jej albumu, ktoré nájdete v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Track list

1. Ready Or Not

2. Forgot To Laugh

3. Top Of The World

4. Hurricane

5. City Lights

6. All I See Is Gold

7. The Fall Song

8. Love Will Tell Us Where To Go

9. Blonde

10. Rocks At My Window

11. 5:15

12. Hold On For Dear Love

Vydáva universal Music

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie