Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ľubomír Galis (44) z Drišľaku sa nevrátil domov, polícia po ňom pátra
Zdielať na
Hudba

Ľubomír Galis (44) z Drišľaku sa nevrátil domov, polícia po ňom pátra

Lesy v okolí Vranova nad Topľou už od stredy prečesávajú policajti aj množstvo dobrovoľníkov. Pátrajú po nezvestnom 45-ročnom Ľubomírovi Gálisovi, členovi známej východoslovenskej kapely Drišľák. Muž odišiel z domu ešte včera pred obedom, zle oblečený a bez vysvetlenia.

Policajti v stredu večer prečesávali vinice a lesy v okolí Vranova nad Topľou. Nezvestného muža, ktorý odišiel z domu len v spodnom prádle, mikine a bez topánok vraj spozorovali ľudia práve v lesnom poraste.

Hľadali až do neskorých nočných hodín no bezvýsledne.

Do pátrania bola nasadená aj nočná hliadka a predtým aj termovízia, s ktorou prišli na pomoc z hraničného oddelenia v Sobranciach. Ráno krátko po svitaní bol do pátrania už nasadený väčší počet policajtov.

Momentálne je ich asi tridsať. Aktuálne informácie sú také, že sa ho stále nepodarilo nájsť. Polícia dokonca pred obedom zverejnila oficiálnu žiadosť o zverejnenie pátrania aj s aktuálnou fotografiou.

"Menovaný dňa 22.5.2013 v čase okolo 10.00 hod. odišiel z rodinného domu vo Vranove nad Topľou na nezistené miesto. Doposiaľ nedal o sebe vedieť ani sa nekontaktoval so svojou rodinou. Nezvestnosť oznámila manželka," píše sa v stanovisku krajskej policajnej hovorkyne Jany Migaľovej.

Z POLICAJNEJ PÁTRAČKY

Popis osoby: 183cm vysoký, štíhlej postavy, zelené oči, krátke tmavohnedé vlasy vpredu  plešina.

Popis oblečenia: spodná bielizeň – trenky tmavej farby, červeno čierna mikina nezistenej značky, bez obuvi, pri sebe nemal žiadne iné veci.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: topstar.sk/Vlado Jurek

Zdielať na

Najčítanejšie